Het nieuws
David Hasselhoff loopt blauwtje Geplaatst op 17-04-2008 door Aarschbaard
AMSTERDAM - David Hasselhoff is back in business en dat geeft hem net iets teveel zelfvertrouwen...

Hasselhoff zit in de jury van het Amerikaanse televisieprogramma America's Got Talent en heeft na één van de uitzendingen zijn assistent gebruikt om een vrouw uit het publiek op te pikken.

De vrouw kreeg van de assistent een foto van de voormalige Baywatch -ster in handen gedrukt. David had van tevoren met een viltstift het adres van zijn hotel op de achterkant van het kiekje geschreven.

Helaas heeft Hasselhoff de nacht alleen door moeten brengen. De dame is niet op zijn uitnodiging ingegaan...
 
Woord van de week 27: SMERIS Geplaatst op 2-07-2007 door Aarschbaard
Voor het eerst in de geschiedenis van het NHLRebel woord van de week © eindigde de stemming in een gelijkspel. De woorden SMERIS en RAZERNIJ kregen evenveel stemmen. Om toch een winnnaar te kunnen bepalen is er volgens de volgende procedure een puntenaantal toegekend aan de woorden: Het aantal zoekresultatenresultaten van het woord in kwestie van die zoekdiensten Ilse, Google en Ask Jeeves is opgeteld, vermenigvuldigd met pi en gedeeld door het getal 1337. Het woord met het LAAGSTE puntentaantal is gepromoveerd tot het officiele NHLRebel woord vande week ©.

De volledige uitslag:
SMERIS: ((4174 + 46500 + 7060) * pi) / 1337 = 135.659
RAZERNIJ: ((6011 + 96600 + 20200) * pi) / 1337 = 288.573

Het woord SMERIS haalde het laagste aantal punten, wat een rebelse prestatie genoemd mag worden. Om deze reden is SMERIS het NHLRebel woord van de week © voor week 27 2007.


Met het volgende woord zal NHLREbel proberen haar eerste "Google Whack" binnen te halen: PUTDESEL. Het niet-bestaande woord PUTDESEL geeft momenteel nog geen enkel zoekresultaat via Google, daar moet verandering in gebracht worden! NHLRebel.com, voor al uw PUTDESELS!
 
Leren schieten met kleurpotlood in Engeland Geplaatst op 16-03-2007 door Painkiller
De winkel Topshop in Engeland verkoopt een kleurboek voor kinderen. Erg leuk natuurlijk, behalve dat het om het Gangsta Rap kleurboek gaat. In het boek staan platen van rappers met vuurwapens en messen. Hierover zijn niet alle ouders te spreken. Zij willen dan ook dat het kleurboek uit de verkoop wordt genomen, en vinden het ziek dat dergelijk materiaal voor kleine kinderen wordt verkocht. Topshop heeft nog geen reactie gegeven.
 
NHLREBEL.COM vernieuwd! Geplaatst op 27-11-2006 door Aarschbaard
Na jarenlang ploeteren is NHLRebel.com eindelijk vernieuwd! Zegt het voort!
 
Leaserijders zijn brokkenpiloten Geplaatst op 30-10-2006 door Aarschbaard
Bestuurders van leaseauto's maken meer brokken dan eigenaren van auto's. Dat schrijft De Telegraaf maandag. Elk jaar zorgen leaserijders ruim tweeënhalf keer vaker voor schade dan eigenautobezitters, blijkt uit onderzoek.

"Hoewel leaseauto's meer kilometers dan gewone personenauto's maken, schrokken we enorm van de schade die deze chauffeurs veroorzaken", zegt woordvoerder Bertwin Tiemersma namens verzekeraars Avéro en Achmea in de krant.

Vorig jaar claimden automobilisten een miljard euro aan schade. Negentig procent daarvan komt op het conto van leaserijders.